Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor panettone de l'Estat el fan a la Pastisseria Vallflorida Xocolaters

Lluís Costa, de Sant Esteve de Palautordera, ha guanyat en les dues categories del concurs: millor panettone clàssic i millor panettone de xocolata

Panettones guanyadors del VIII Concurs Millor Panettone Artesà de l’Estat 2023

Panettones guanyadors del VIII Concurs Millor Panettone Artesà de l’Estat 2023

El pastisser Lluís Costa, de la Pastisseria Vallflorida Xocolaters (Sant Esteve de Palautordera), s'ha imposat com a guanyador del VIII Concurs Millor Panettone Artesà de l'Estat 2023. I ha estat premiat en dues categories: panettone clàssic i panettone de xocolata, fet que no havia passat mai fins a l'edició d'enguany. L'acte s'ha celebrat al Gastronomic Forum Barcelona i hi han participat més de 70 concursants.

Seguint les bases del concurs, els participants en la categoria clàssic, han lliurat dos panettones artesans de fruites, d'elaboració pròpia, i en la categoria xocolata, han lliurat panettones de xocolata negra o amb llet, amb un mínim del 40% de cacau. 

Tot seguit, el jurat, amb professionals destacats del sector com Iban Yarza, Xavier Barriga, Georgina Crespo o els guanyadors de l'edició 2022 (Eric Ortuño i Daniel Jordà), ha valorat els panettones presentats seguint certs criteris com ara: el sabor, l'olor, l'estructura de la molla i la forma.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: