Els restaurants NAP celebren el catorzè aniversari des de l'obertura del primer local, el NAP Antic. Amb passió per l'autèntica pizza napolitana i un clar compromís per la qualitat artesanal, NAP ja compta amb 15 locals distribuïts per Espanya i Frankfurt.
El 29 de maig, el NAP Antic celebra la recent remodelació completa del local, que ha mantingut l'esperit original de l'establiment. Al llarg de la jornada, els assistents podran gaudir d'una tarda especial pensada per a amics, familiars i clients que han acompanyat la marca aquests catorze anys.
Així mateix, la jornada comptarà amb la participació de Vittorio Cicero, pizzaiolo i fundador de Compà Panino Calabrese, una de les focacceries més reconegudes de Barcelona. Cicero ha col·laborat amb NAP en la creació d'una pizza especial: la Pacchiana, una recepta típica de Calàbria amb patata, pebrot, mozzarella o provolone fumat i xoriço calabrès. Aquesta pizza especial a 'quatre mans' es podrà tastar durant la Pizza Week –del 26 de maig al 2 de juny– als tres locals NAP de Barcelona: NAP Antic, NAP Molino i NAP Mar.
De la mateixa manera, la jornada comptarà amb la participació de l'artista Fiorella Quaranta, qui durà a terme un live painting i entregarà postals il·lustrades en directe als assistents. A més, la música en directe per amenitzar l'ambient anirà a càrrec de Piero Pesce, un músic calabrès que aportarà un toc més mediterrani.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de NAP Official.