Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

NAP celebra catorze anys de trajectòria

NAP Antic, el primer local de la marca, ho celebra amb una jornada especial el 29 de maig

Pizza Pacchiana de Vittorio Cicero i NAP

Pizza Pacchiana de Vittorio Cicero i NAP

Els restaurants NAP celebren el catorzè aniversari des de l'obertura del primer local, el NAP Antic. Amb passió per l'autèntica pizza napolitana i un clar compromís per la qualitat artesanal, NAP ja compta amb 15 locals distribuïts per Espanya i Frankfurt.

El 29 de maig, el NAP Antic celebra la recent remodelació completa del local, que ha mantingut l'esperit original de l'establiment. Al llarg de la jornada, els assistents podran gaudir d'una tarda especial pensada per a amics, familiars i clients que han acompanyat la marca aquests catorze anys.

Així mateix, la jornada comptarà amb la participació de Vittorio Cicero, pizzaiolo i fundador de Compà Panino Calabrese, una de les focacceries més reconegudes de Barcelona. Cicero ha col·laborat amb NAP en la creació d'una pizza especial: la Pacchiana, una recepta típica de Calàbria amb patata, pebrot, mozzarella o provolone fumat i xoriço calabrès. Aquesta pizza especial a 'quatre mans' es podrà tastar durant la Pizza Week –del 26 de maig al 2 de juny– als tres locals NAP de Barcelona: NAP Antic, NAP Molino i NAP Mar.

De la mateixa manera, la jornada comptarà amb la participació de l'artista Fiorella Quaranta, qui durà a terme un live painting i entregarà postals il·lustrades en directe als assistents. A més, la música en directe per amenitzar l'ambient anirà a càrrec de Piero Pesce, un músic calabrès que aportarà un toc més mediterrani.

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de NAP Official.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: