Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Neix TRESC CONCA, el nou festival de cultura i vi a la Conca de Barberà

El TRESC i Abacus presenten la primera edició del festival TRESC CONCA: Cultura i vi, que se celebrarà del 17 al 19 d'octubre a la Conca de Barberà

El festival TRESC CONCA: Cultura i vi vol convertir-se en un motor de promoció cultural, econòmica i turística per a la comarca, reforçant-ne l'oferta i projectant la seva identitat arreu del país

El festival TRESC CONCA: Cultura i vi vol convertir-se en un motor de promoció cultural, econòmica i turística per a la comarca, reforçant-ne l'oferta i projectant la seva identitat arreu del país

Durant tres dies, la cultura, el vi i els productes de proximitat seran protagonistes del TRESC CONCA, una proposta única que combinarà música, màgia, dansa, comèdia i circ amb tastos guiats de vins, gastronomia local i rutes enoturístiques. Una programació diversa i repartida pel territori que posa en diàleg el patrimoni, la creativitat i l'entorn.

Programació destacada

La inauguració serà el divendres 17 d'octubre a l'Espluga de Francolí, amb un espectacle de màgia i d'humor per a tots els públics, a càrrec del Mag Lari. El dissabte 18, la plaça de Sant Francesc de Montblanc es convertirà en el centre neuràlgic del festival amb una jornada de concerts gratuïts que inclourà El Pony Menut, Roba Estesa, La Ludwig Band i una sessió final de DJ Trapella. El diumenge 19, la programació es desplegarà a diversos municipis amb propostes obertes al públic de comèdia, circ, música i dansa, i culminarà amb un concert de cloenda que s'anunciarà properament. La resta del cartell es donarà a conèixer al setembre.

Una experiència arrelada al territori

Paral·lelament, els set municipis implicats –Montblanc, l'Espluga de Francolí, Solivella, Vimbodí i Poblet, Rocafort de Queralt, Barberà de la Conca i Sarral– acolliran tastos guiats de vins i altres productes amb segell de qualitat, així com tallers, visites a cellers i espectacles de petit format que posaran en valor la riquesa cultural, agrícola i patrimonial de la comarca.

El festival té el suport dels ajuntaments implicats, de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de diverses entitats del territori. Totes les activitats tindran lloc en espais patrimonials amb valor històric.

Trobareu més informació i la programació sencera del festival seguint aquest enllaç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: