Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nous tallers de cuina primaveral

Els organitza el Centre Cívic Sagrada Família, a Barcelona

Onigiris

Onigiris

El Centre Cívic Sagrada Família presenta els tallers de cuina del trimestre de primavera amb propostes que van des de les coques salades fins a les boletes d'arròs japoneses. Si esteu interessats a participar en algun dels tallers, podeu contactar-hi al seu web. Tot els tallers s'impartiran en línia. Podeu triar entre les propostes i dates següents:

Cuina de mercat amb productes de temporada. T'agrada cuinar? I descobrir nous plats? Doncs aquest és el teu taller, dedicat a la cuina de mercat, amb productes de temporada i plats amb molt de joc. L'Escola de Cuinetes l'impartirà els dilluns 19 i 26 d’abril, i els dies 3, 10 ,17 i 31 de maig, en horari de 10 h a 12 h. Preu: 52,70 €.

'Papusas' i 'arepas' de l'Amèrica del Sud. Zero Waste Barcelona parlarà d’alguns tipus de 'tortillas' que trobem en diferents països de l'Amèrica del Sud, i prepararà 'papusas' d'El Salvador, amb el farcit de llegums i acompanyaments tradicionals a base de productes adobats. Es tracta de receptes sense gluten i aptes per a vegans. El taller tindrà lloc el dijous 22 d’abril, de 19 h a 21 h. Preu: 8,79 €.

Panacotta fruits vermells_C

Pannacotta i 'mousse'. Els dijous 22 i 29 d’abril, de 19 h a 21 h, l’Escola de Cuinetes us ensenyarà a fer aquest clàssic no tan conegut de la rebosteria italiana: la pannacotta, des de la tradicional amb nata fins a la més delicada feta amb cafè. També us proposaran 'mousses' suaus, de xocolata, maduixa i gerds... N'aprendreu les bases des de zero. Preu: 17,58 €.

Onigiris, boletes d’arròs japoneses. El dijous 29 d’abril, de 19 h a 21 h, tindrà lloc aquest original taller, a càrrec de Zero Waste Barcelona. Parlaran de diferents tipus de boles d’arròs que trobem arreu del món, com s'elaboren i amb què es mengen. Es prepararan onigiris a la planxa, les tradicionals boles d’arròs japoneses en les seves diverses variants i amb condiments diferents. Es tracta de receptes sense gluten i aptes per a vegans. Preu: 8,79 €.

Coques dolces i coques salades.  Us agradaria saber fer unes delicioses coques salades? I la típica coca de brioix? En aquest taller us ensenyaran la base d’una coca salada amb una infinitat de combinacions: ceba i carbassó amb formatge de cabra, tomàquets Cherry amb anxoves i ruca, pera i gorgonzola… I què me’n dieu de la típica coca de Sant Joan? Aquest taller tindrà lloc els dimarts 18 i 25 de maig, de 19 h a 21 h, a càrrec de l’Escola de Cuinetes. Preu: 17,58 €.

 

 

 

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: