Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nous tallers de cuina primaveral

Els organitza el Centre Cívic Sagrada Família, a Barcelona

Onigiris

Onigiris

El Centre Cívic Sagrada Família presenta els tallers de cuina del trimestre de primavera amb propostes que van des de les coques salades fins a les boletes d'arròs japoneses. Si esteu interessats a participar en algun dels tallers, podeu contactar-hi al seu web. Tot els tallers s'impartiran en línia. Podeu triar entre les propostes i dates següents:

Cuina de mercat amb productes de temporada. T'agrada cuinar? I descobrir nous plats? Doncs aquest és el teu taller, dedicat a la cuina de mercat, amb productes de temporada i plats amb molt de joc. L'Escola de Cuinetes l'impartirà els dilluns 19 i 26 d’abril, i els dies 3, 10 ,17 i 31 de maig, en horari de 10 h a 12 h. Preu: 52,70 €.

'Papusas' i 'arepas' de l'Amèrica del Sud. Zero Waste Barcelona parlarà d’alguns tipus de 'tortillas' que trobem en diferents països de l'Amèrica del Sud, i prepararà 'papusas' d'El Salvador, amb el farcit de llegums i acompanyaments tradicionals a base de productes adobats. Es tracta de receptes sense gluten i aptes per a vegans. El taller tindrà lloc el dijous 22 d’abril, de 19 h a 21 h. Preu: 8,79 €.

Panacotta fruits vermells_C

Pannacotta i 'mousse'. Els dijous 22 i 29 d’abril, de 19 h a 21 h, l’Escola de Cuinetes us ensenyarà a fer aquest clàssic no tan conegut de la rebosteria italiana: la pannacotta, des de la tradicional amb nata fins a la més delicada feta amb cafè. També us proposaran 'mousses' suaus, de xocolata, maduixa i gerds... N'aprendreu les bases des de zero. Preu: 17,58 €.

Onigiris, boletes d’arròs japoneses. El dijous 29 d’abril, de 19 h a 21 h, tindrà lloc aquest original taller, a càrrec de Zero Waste Barcelona. Parlaran de diferents tipus de boles d’arròs que trobem arreu del món, com s'elaboren i amb què es mengen. Es prepararan onigiris a la planxa, les tradicionals boles d’arròs japoneses en les seves diverses variants i amb condiments diferents. Es tracta de receptes sense gluten i aptes per a vegans. Preu: 8,79 €.

Coques dolces i coques salades.  Us agradaria saber fer unes delicioses coques salades? I la típica coca de brioix? En aquest taller us ensenyaran la base d’una coca salada amb una infinitat de combinacions: ceba i carbassó amb formatge de cabra, tomàquets Cherry amb anxoves i ruca, pera i gorgonzola… I què me’n dieu de la típica coca de Sant Joan? Aquest taller tindrà lloc els dimarts 18 i 25 de maig, de 19 h a 21 h, a càrrec de l’Escola de Cuinetes. Preu: 17,58 €.

 

 

 

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto