Amb la reobertura de l’enoturisme i l’aixecada del confinament comarcal, al celler Albet i Noya han decidit celebrar la primavera amb una experiència única on podreu fer un esmorzar a l’aire lliure. La vinya del Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca o el jardí del celler seran alguns dels llocs on podreu gaudir de l’àpat, que té un cost de 20 euros per persona i inclou embotits, pa amb tomàquet, fruita, carquinyolis i una ampolla de vi. A més, hi haurà un sommelier disposat a explicar-vos tots els detalls del vi que degustareu a la finca de Can Vendrell de la Codina.
Rutes en bicicleta o a peu
Aquesta experiència està pensada per potenciar el turisme actiu, segur i sostenible, i, tal com ja es va fer l’any passat, es recomana fer altres activitats, com senderisme o ciclisme, pel municipi de Sant Pau d’Ordal. De fet, una de les novetats d’aquest any per a ciclistes és la ruta del Camí Groc, que uneix l’estació de tren de Subirats amb diversos cellers. No obstant això, si sou més de caminar, Albet i Noya vol donar-vos a conèixer la seva finca de Can Milà de la Roca, amb una ruta circular d'aproximadament 5 km que passa per diferents localitzacions d’interès, i fa parada i tast a l'emblemàtica vinya del Fanio. A més, aquesta ruta es pot fer amb un guia especialitzat del celler.
La reserva de l’espai (places limitades) es pot fer directament des de la web d’Albet i Noya i està disponible per a grups de fins a sis persones. Totes les visites seran a l’aire lliure i sense barrejar grups.