Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els Premis TresC estrenen el guardó 'Arrels i Fogons'

La guanyadora del premi és seleccionada pel públic en una votació en línia

Nominades als premis d'enguany

Nominades als premis d'enguany

El 10 de juny, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona acull l'entrega dels Premis TresC amb un destacat component gastronòmic. 

A banda del Premi TresC 2025 que, enguany, ha recaigut en la xef Carme Ruscalleda, s'estrena un nou guardó: 'Arrels i Fogons'. Aquest premi, que és atorgat pel públic a través d'una votació en línia, és una col·laboració entre TresC i CUINA que posa en valor la feina de deu dones divulgadores que estan transformant la manera d'explicar, d'ensenyar i d'entendre la cuina.

Per mitjans molt diversos, que van des de les xarxes socials fins a les aules i els fogons tradicionals, aquestes dones fan arribar la cuina catalana a nous públics amb una mirada molt compromesa amb les arrels. 

Entre les nominades de la primera edició del premi trobem les xefs Martina Puigvert, Ada Parellada, Gessamí Caramés, Maria Nicolau, Mireia Carbó i Sílvia Hoffman; les influencers Laura Ponts i Laura Zurriaga, i les sommeliers Meritxell Falgueras i Marta Clot.

Podeu votar la vostra nominada preferida fins al 6 de juny al formulari d'Arrels i Fogons.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: