El 10 de juny, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona acull l'entrega dels Premis TresC amb un destacat component gastronòmic.
A banda del Premi TresC 2025 que, enguany, ha recaigut en la xef Carme Ruscalleda, s'estrena un nou guardó: 'Arrels i Fogons'. Aquest premi, que és atorgat pel públic a través d'una votació en línia, és una col·laboració entre TresC i CUINA que posa en valor la feina de deu dones divulgadores que estan transformant la manera d'explicar, d'ensenyar i d'entendre la cuina.
Per mitjans molt diversos, que van des de les xarxes socials fins a les aules i els fogons tradicionals, aquestes dones fan arribar la cuina catalana a nous públics amb una mirada molt compromesa amb les arrels.
Entre les nominades de la primera edició del premi trobem les xefs Martina Puigvert, Ada Parellada, Gessamí Caramés, Maria Nicolau, Mireia Carbó i Sílvia Hoffman; les influencers Laura Ponts i Laura Zurriaga, i les sommeliers Meritxell Falgueras i Marta Clot.
Podeu votar la vostra nominada preferida fins al 6 de juny al formulari d'Arrels i Fogons.