Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Rodrigo de la Calle reinterpreta el seu menú Virens amb les diferents varietats de formatge suís

El xef accepta el repte de presentar un menú especial elaborat amb Formatges de Suïssa

Assortit de formatges suïssos

Assortit de formatges suïssos

Rodrigo de la Calle

Rodrigo de la Calle

Empanadilla de kimtxi amb Le Gruyère AOP

Empanadilla de kimtxi amb Le Gruyère AOP

Tàrtar de remolatxa

Tàrtar de remolatxa

Rodrigo de la Calle i Formatges de Suïssa s'han unit per crear una proposta conjunta basada en productes naturals, la sostenibilitat i el respecte per la natura. Tradició, artesania, origen i naturalitat són els pilars fonamentals de la cultura formatgera suïssa. És una manera de celebrar el Dia Mundial del Formatge, el 27 de març, amb les varietats de Formatges de Suïssa: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeler® Extra, Tête de Moine AOP o l’Etviaz AOP.

Per això, dos restaurants de Rodrigo de la Calle, Invernadero, de Madrid, i Virens, de Barcelona, elaboraran propostes exclusives amb aquests formatges durant tota la setmana, tant per dinar com per sopar. El Virens de Barcelona oferirà un menú de degustació temàtic especial Formatges de Suïssa (95 €, sense maridatge) elaborat pel xef i que consisteix en:

  • Làmines de nap amb espècies
  • Tàrtar de remolatxa
  • Empanada de kimtxi amb Le Gruyère AOP Reserva
  • Pa de te verd de mantega amb AOVE i amanida de pebrots vermells de cristall rostits, ous de truita i fulles fresques
  • Pastanaga escabetxada amb Tête de Moine AOP
  • Tatin salat de porros caramel·litzats amb suc vegetal i encenalls de l'Etivaz AOP
  • Sopa agripicant de bolets amb nyoquis i amanida de brots
  • Lasanya d'espàrrecs amb Appenzeller® Extra
  • Risotto de carxofa Emmentaler AOP i assortit de formatges de Suïssa: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeller® Extra, Tête de Moine AOP i l'Etivaz AOP
  • De postres, crema catalana de carabassa rostida amb cacau i xocolata

I, per maridar-ho:

  • Nobles i Guillotines, DO Penedès 2002, Ull de llebre, ancestral (ecològic)
  • Karma Drag, DO Montsant 2022, cabernet sauvignon, Cariñena, biodinàmica/natural
  • La Furtiva, DO Terra Alta 2020, garnatxa blanca i macabeu, natural
  • Planella, DO Conca de Barberà, sumoll, garnatxa negra, natural
  • Petit Caligo, DO Penedès 2019, chardonnay, sauvignon blanc, vi de botrytis

Per a més informació, visiteu el web de Formatges de Suïssa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: