Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La rostisseria Cresta i el restaurant Kaliu fan les millors croquetes del Vallès

El 28 d'octubre a Santa Perpètua de Mogoda s'ha escollit la millor croqueta tradicional i la més creativa

Els guanyadors del concurs

Els guanyadors del concurs

Aquest 28 d'octubre, Santa Perpètua de Mogoda ha acollit la primera edició del concurs La Millor Croqueta del Vallès. El restaurant rostisseria Cresta, de Montornès del Vallès, en la categoria de Croqueta Tradicional, i el Kaliu restaurant, de Mollet del Vallès, en la categoria de Croqueta Creativa, s'han imposat entre els 25 restaurants inscrits, que han competit per demostrar la seva mestria en la preparació d'aquesta recepta i han presentat una àmplia varietat de croquetes, des de les clàssiques de pollastre fins a creacions més atrevides com gambots, trufa i bolets, botifarra negra i tomàquet, entre d'altres.

Un jurat d'experts en gastronomia, format per Òscar Teixidó (responsable de cuina de l'escola professional CETT), Carlota Claver (xef del restaurant La Gormanda), Marc Pèrez (crític gastronòmic i creador de contingut), Guillem Pasqual (influenciador i creador de continguts) i Elisenda Tortajada (tècnica de l'Ajuntament de Santa Perpètua), ha avaluat cada croqueta amb criteris que incloïen sabor, textura, cremositat, presentació i originalitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: