Aquest 28 d'octubre, Santa Perpètua de Mogoda ha acollit la primera edició del concurs La Millor Croqueta del Vallès. El restaurant rostisseria Cresta, de Montornès del Vallès, en la categoria de Croqueta Tradicional, i el Kaliu restaurant, de Mollet del Vallès, en la categoria de Croqueta Creativa, s'han imposat entre els 25 restaurants inscrits, que han competit per demostrar la seva mestria en la preparació d'aquesta recepta i han presentat una àmplia varietat de croquetes, des de les clàssiques de pollastre fins a creacions més atrevides com gambots, trufa i bolets, botifarra negra i tomàquet, entre d'altres.
Un jurat d'experts en gastronomia, format per Òscar Teixidó (responsable de cuina de l'escola professional CETT), Carlota Claver (xef del restaurant La Gormanda), Marc Pèrez (crític gastronòmic i creador de contingut), Guillem Pasqual (influenciador i creador de continguts) i Elisenda Tortajada (tècnica de l'Ajuntament de Santa Perpètua), ha avaluat cada croqueta amb criteris que incloïen sabor, textura, cremositat, presentació i originalitat.