Cada temporada, Simón Coll elabora un catàleg extens de més de 200 figuretes de xocolata blanca, amb llet o negra, de diferents gramatges i formes per sorprendre els fillols en aquestes dates. I, totes, sense gluten, oli de palma ni conservants.
De fet, per donar resposta a tota mena de públics i consumidors, l'empresa ha inaugurat una nova línia d'emmotllament i decorat, i ofereix nous models amb caràcter pedagògic, d'entreteniment o d'interacció familiar.
Així doncs, Simón Coll rendeix tribut als diferents protagonistes de Pasqua: els padrins, la família, els rebosters i, per descomptat, els més petits. I, tot això, mitjançant el concepte de compartir; per això, aquest any han preparat novetats d'alt gramatge (550 g), pensades per compartir amb tota la família.
Les propostes
- Ous embolicats amb papers de colors.
- Oueres amb mitja dotzena d'ous de xocolata amb llet, per regalar o decorar la taula.
- Assortiment de figuretes buides de xocolata blanca, amb llet o xocolata negra.
- Medallons, xocolatines i cistelles amb motius de Pasqua.
- La nova col·lecció Happy Easter, una nova tira de xocolatines amb personatges de xocolata.
- Figures més elaborades i amb una mirada clàssica, com ara els ous i les gallines, amb una proposta exclusiva 70% cacau.
- Assortiment de figures de xocolata blanca, amb llet i negra, amb gramatges des de 25 g fins a 1,3 kg.
- Ous de 550 g decorats amb motius primaverals, perfectes per regalar, amb xocolata amb llet o xocolata blanca.
- El conill clàssic de Pasqua, de 300 g de xocolata amb llet.
I tampoc no falten propostes pensades per als aficionats als esports i per als nens i les nenes amants dels dinosaures, els unicorns i les mascotes.