Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Simone Caporale i Gloria Osteria presenten el còctel 'Gloria Bianca'

La col·laboració ha resultat en un còctel fresc, sofisticat i exclusiu

Còctel 'Gloria Bianca'

Còctel 'Gloria Bianca'

El restaurant Gloria Osteria de Barcelona i el bàrman Simone Caporale –cofundador del bar Sips, escollit com el millor bar del món a The World's 50 Best Bars 2023– col·laboren en la creació d'un nou còctel exclusiu, el 'Gloria Bianca'. Amb ingredients com licor Amaroni Santoni, vi blanc i soda d'aranja, el còctel presenta matisos frescos i sofisticats al paladar.

Aquesta unió entre un dels noms més destacats de la mixologia contemporània i el primer restaurant del grup Big Mamma a Barcelona ha donat lloc a una proposta única que combina la tradició casolana i l'art de la cocteleria italiana amb un enfocament modern i innovador.

El 'Gloria Bianca' ja està disponible a la carta del Gloria Osteria per un preu de 13 euros. Per celebrar el seu llançament, Gloria Osteria va acollir un esdeveniment especial en què el mateix Caporale va presentar la seva creació i va revelar alguns dels secrets que hi ha rere la creació del còctel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: