Durant el mes de juny, el bar Reversible, a l'Hotel Indigo Barcelona, posa el focus en els vins i els formatges del territori. Amb el vespreig 'Terruar: vins i formatges de territori', el local busca promoure els productes de proximitat, mitjançant la col·laboració amb els vins naturals del distribuïdor Jaume Jordà i els formatges artesans d'Artefor, afinats per David Morera.
La selecció de Jaume Jordà compta amb sis referències que inclouen vins escumosos, blancs, rosats i negres amb caràcter i elaboracions singulars que mariden a la perfecció tota mena de formatges. Entre l'oferta escumosa destaquen el +9 escumós Blanc Brut Nature 2n i Amor per la terra Cal Ros. D'altra banda, entre els rosats trobem el Viamic Amat Eco, mentre que els negres estan representats pel +9 Ai Marieta.
A més, els formatges Artefor han estat afinats amb aigua de mar isotònica procedent de la Costa Brava per dotar-los de singularitat i de més profunditat. Concretament, Morera ha seleccionat una taula de formatges amb tres llets diferents: el formatge curat de cabra, que destaca per notes de fruita seca; el formatge de vaca Tête de Moine AOP, que ofereix un perfil floral, i el formatge d'ovella madurat amb oli Cuadrat Valley, caracteritzat per un intens sabor a herbes.
L'experiència es pot gaudir tot el mes de juny per un preu de 23 € (dues persones) a Reversible.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Reversible.