Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

'Terruar: vins i formatges del territori', a Reversible

L'experiència posa el focus en productes de proximitat a càrrec d'experts del sector

Taula de formatges elaborada per l'afinador David Morera

Taula de formatges elaborada per l'afinador David Morera

Durant el mes de juny, el bar Reversible, a l'Hotel Indigo Barcelona, posa el focus en els vins i els formatges del territori. Amb el vespreig 'Terruar: vins i formatges de territori', el local busca promoure els productes de proximitat, mitjançant la col·laboració amb els vins naturals del distribuïdor Jaume Jordà i els formatges artesans d'Artefor, afinats per David Morera.

La selecció de Jaume Jordà compta amb sis referències que inclouen vins escumosos, blancs, rosats i negres amb caràcter i elaboracions singulars que mariden a la perfecció tota mena de formatges. Entre l'oferta escumosa destaquen el +9 escumós Blanc Brut Nature 2n i Amor per la terra Cal Ros. D'altra banda, entre els rosats trobem el Viamic Amat Eco, mentre que els negres estan representats pel +9 Ai Marieta.

A més, els formatges Artefor han estat afinats amb aigua de mar isotònica procedent de la Costa Brava per dotar-los de singularitat i de més profunditat. Concretament, Morera ha seleccionat una taula de formatges amb tres llets diferents: el formatge curat de cabra, que destaca per notes de fruita seca; el formatge de vaca Tête de Moine AOP, que ofereix un perfil floral, i el formatge d'ovella madurat amb oli Cuadrat Valley, caracteritzat per un intens sabor a herbes.

L'experiència es pot gaudir tot el mes de juny per un preu de 23 € (dues persones) a Reversible.

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Reversible.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: