Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tickets, Disfrutar, Compartir i Ca l'Amador participen en la carta del restaurant manresà Canonge

L'establiment de la fundació AMPANS treballa en un nou concepte de cuina i experiència gastronòmica que inclou la col·laboració de xefs com Diego Alías, Albert Adrià, Mateu Casañas, Oriol Castro o Eduard Xatruch

Albert Manso, del Tickets, amb el xef del Canonge

Albert Manso, del Tickets, amb el xef del Canonge

El Canonge, restaurant que té al darrere la fundació AMPANS, es presenta com una oferta gastronòmica consolidada a Manresa (Bages), amb un enfocament totalment renovat, amb ampliació de l'equip i una nova carta. Assolint una nova línia gastronòmica sota la guia del cap de cuina, Oriol Serra, i amb l'objectiu d'oferir una experiència innovadora als comensals, aquest restaurant està treballant en una proposta que ha fet que Manresa rebi la visita de xefs d'un gran prestigi, com Albert Manso, sotsxef del trencador local barceloní Tickets i que ara forma part de l'equip d'Albert Adrià i, les col·laboracions de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, dels emblemàtics restaurants Compartir i Disfrutar, a Cadaqués (Alt Empordà) i Barcelona, respectivament, i el xef i fundador del restaurant Ca l'Amador de Josa del Cadí (Alt Urgell), Diego Alías.

Talent solidari

Fidels al seu compromís amb les persones i el territori, en aquesta nova proposta gastronòmica el Canonge ha presentat una nova carta, que inclou les aportacions d'aquests xefs. Cadascun d'ells, de manera solidària i aportant idees i talent, ha treballat conjuntament amb l'equip del restaurant manresà per sumar el seu nom a aquest projecte, que té l'origen en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Així, les seves creacions es troben en l'actual oferta del restaurant i ja es poden degustar.

Per acompanyar els nous plats, es pot brindar amb una original llista de còctels ideada per la maître del Canonge, Eva Lazo, que ha apostat per ingredients de collita pròpia tan sorprenents com els vins Urpina, la cervesa Ètika o els formatges Muntanyola, de la fundació AMPANS. Nous espais i detalls són també algunes de les novetats que es trobaran els clients d'aquest restaurant que dona feina a setze persones, el cinquanta per cent, amb discapacitat intel·lectual.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: