Fins al dimarts 29 de juliol, el restaurant Farm to Table –ubicat als jardins del Grec– obre les portes tant als assistents del teatre com al públic general. La proposta gastronòmica neix en resposta a la necessitat de connexió entre la gastronomia i els proveïdors d'ingredients. De fet, el concepte de Farm to Table posa el focus en l'origen i l'autenticitat dels diferents plats, a més de destacar la importància del producte local i de proximitat.
Enguany, el menú va a càrrec dels xefs Raquel Blasco i Marc Santamaria (Casa Xica), en col·laboració amb els seus socis Joe Littenberg i Lena Widget (responsables de Eat Street, els festivals What The Foc i Taco Fest). La quarta edició dels sopars presenta dos menús de degustació; un menú amb quatre plats i postres (38 €) i la versió vegana, amb tres plats i postres (38 €).
Els dies amb programació del Grec, els horaris estan dividits en dos torns: de 20 a 21.30 h i de 22 a 23.30 h. Els dies sense programació només hi ha un torn a partir de les 20 h.
De la mateixa manera, també adscrit a la proposta de Farm to Table, a l'espai contigu de quioscs ofereixen una petita carta de snacks i begudes des de les 20 h fins a la matinada.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Farm to Table.