Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tornen les sessions de cuina presencials al Mercat de la Plaça de Cuba, a Mataró

El cicle gastronòmic 'La (R)evolució a la cuina' comença amb quatre propostes diferents i un aforament màxim de 10 persones

Mercat de la Plaça de Cuba

Mercat de la Plaça de Cuba

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba, a Mataró, convida tothom a continuar fent la revolució des de la cuina del mercat. I, per fer-la, han volgut mostrar projectes nascuts al Maresme i aprofitar per donar la benvinguda a d’altres d’ultramar. Aquestes són les (R)evolucions que han programat per a aquesta tardor:

  • La (R)evolució de les melmelades. A càrrec de la maresmenca Cristina Martorell –experta en l'elaboració de melmelades i 'chutnies', de Melmelària, a Tiana. El maridatge serà amb vins del celler Can Roda, l'únic celler de Catalunya que cultiva la varietat moscatell amb DO Alella per poder fer un cupatge de pansa blanca i moscatell molt especial.

  • La (R)evolució de la cuina llatinoamericana. Amb Jon Giraldo i Jaime Lieberman –xefs i propietaris del Grup Spoonik– i amb el maridatge de Caves Titiana.

  • La (R)evolució de la cuina tradicional de temporada. El cap de cuina de l'Hostal de la Plaça de Cabrils, Marc Soler, mostrarà com podem elaborar receptes nadalenques. El sommelier Max Ros, amb Quim Casacuberta, maridaran els plats amb vins del celler Raventós d'Alella. 

  • La (R)evolució de les postres de Nadal. A càrrec d'Alejandro Mohedo Leal, cap d'obrador i propietari de la pastisseria Avinguda, de Mataró, amb vins del celler Can Roda.

 

Tallers presencials i en línia

El cicle gastronòmic del Mercat de la Plaça de Cuba, a Mataró, nascut el març de 2019 i que l’any passat va haver de ser en línia, arrenca aquesta tardor amb un format híbrid. Tornen les sessions presencials i s’ofereix a més l’opció de seguir-les des de casa. L’aforament presencial, això sí, quedarà limitat a 10 persones. Els participants presencials podran gaudir de la sessió i interactuar amb els ponents. Al final de la sessió s’oferirà un tast tant de les receptes cuinades com dels vins presentats. Per als que segueixin la sessió des de casa, també s’oferirà la possibilitat d’interactuar i fer preguntes a través del xat.

El preu per persona i taller és de 15 € (presencial) i 5 € (en línia). Les reserves es poden fer al web del mercat o al correu cuinamercatcuba@gmail.com.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: