Torrons Vicens presenta, un any més, les propostes més creatives en torrons. Amb dos grans xefs, Albert Adrià i José Andrés, i sota la mirada atenta del mestre torronaire Àngel Velasco, neix Cherry Times, un torró gastronòmic a base de 'ganache' de cireres, praliné de pacanes, cruixent d’arròs i toffee de 'ras-alhanut'. Aquesta elaboració a quatre mans és una varietat icònica que fusiona tradició i innovació, com ja és habitual en la firma d'Agramunt. El Cherry Times és resultat d'un treball d'investigació minuciós, que ha permès transformar el torró en art amb una gamma de sabors combinats amb talent.
Una proposta solidària
Una part dels beneficis de la venda d'aquest torró nou es destinarà al Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu. El preu d'aquesta varietat Vicens és de 13,50 € / 275 g.
Però aquesta no és l'única novetat de Torrons Vicens per al Nadal 2021. Altres propostes innovadores elaborades pel mestre torronaire Àngel Velasco són el torró de textures de llimona (farcit de praliné i caramel de llimona amb cobertura de xocolata blanca), que presenta un equilibri perfecte entre el dolç i l'àcid; el polvoró amb canyella (elaborat amb praliné d'ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolata de caramel, i acabat amb sucre de llustre per sobre), i el de macadàmia amb vainilla bourbon de Madagascar (amb cobertura de xocolata amb llet i acabat amb una capa cruixent de macadàmia caramel·litzada). Preu: 10,75 € / 300 g.