Troba la teva recepta

Tres bars de cereals per gaudir a Barcelona

Us parlem dels establiments que segueixen la tendència de Londres, Nova York o Madrid

CRISTINA CAMILLERI

06/02/2019

La gastronomia és un món que està en contínua evolució i, per tant, el sector de la restauració ha d’adaptar la seva oferta a les noves tendències. Cada cop hi ha més propostes i iniciatives que busquen trencar amb el concepte de restaurants, cafès o bars tradicionals. Els negocis dedicats a la gastronomia estan tendint a l’especialització, i podem trobar espais de venda exclusiva d’algun producte. Això permet tenir a l’abast una gran varietat d’aliments i convertir-nos en experts tastadors de cereals, cafès, formatge, etc.

Els ‘cereals cafè’, que sorgeixen com un nou establiment gastronòmic dedicat als cereals, estan proliferant a altres parts del món, sobretot a les grans ciutats com Londres o Nova York. Aquesta nova moda ‘foodie’ està guanyant adeptes i és possible que cada cop vagin apareixent més paradisos per als bojos pels cereals. A Barcelona ja han obert les portes dos ‘cereals cafè’ i de ben segur que no seran els últims. En aquests locals trobareu els cereals més ‘vintage’ i els més actuals: Crunchy Nuts, Cheerios Gluten Free, Grahams, Froot loops, Apple Jacks, Butter Crunch, Lucky Charms, Frosties, Smacks, Krispies...

01 Cereals variats

Cereals variats

El Flako

El Flako va ser el primer ‘cereal cafè’ que va aterrar a la Ciutat Comtal i cada cop guanya més adeptes. En aquest establiment podeu trobar gairebé cent varietats de cereals, alguns com els ‘froot loops’ us faran recordar moments de la vostra infància. El seu objectiu és clar: donar l’oportunitat als clients de tenir a l’abast tots els cereals que pugui imaginar. A més, volen arribar a un públic molt ampli i heterogeni, així que també ofereixen productes vegans, sense gluten, etc. Gràcies a la febre dels ‘toppings’, en trobareu de tota mena per donar el toc de sabor i color als vostres cereals. També hi trobareu ‘smoothies’, que ja s’han guanyat un lloc a les dietes sanes (i a les no tan sanes). L’oferta es complementa amb batuts, pastissos, torrades, cafè i, en definitiva, tot allò que us cal per fer de l’esmorzar el millor menjar del dia.

  • El Flako. Carrer del General Álvarez de Castro, 5 (el Born). Tel. 931 48 59 03
02 Cereal Hunters

Cereal Hunters

Cereal Hunters

Cereals Hunters és una franquícia que va començar a Madrid i que ara ja té locals a Barcelona, Andorra i Màlaga. A la carta trobareu 160 tipus de cereals i més de 20 llets a triar. A part, ofereixen la possibilitat d'afegir toppings per crear un bol de cereals gurmet. D'altra banda, es volen assegurar que tothom pugui degustar un deliciós plat de cereals, per això també disposen de productes vegans i sense gluten. Com a tret distintiu dels bars de cereals, a Cereal Hunters tenen Poptarts, unes galetes dolces de la marca Kellogs molt famoses als Estats Units.

  • Cereal Hunters. Carrer del Consell de Cent, 245 (Eixample). Tel. 937 06 10 83
03 Cereals Adict CAfe

Cereals Adict CAfe

Cereals Addict Cafe

Va obrir a finals del 2017, a l'octubre, i des de llavors no ha parat de servir bols de cereals. La seva carta però, ha anat variant amb el temps, s'adapten a les noves tendències que surten al mercat i incorporen cereals de tot el món perquè els clients no s'avorreixin mai. Tenen tres mides de bols a triar—petit, mitjà o gran—, llets i iogurts de tota mena i prop de 30 varietats de cereals. Els més demanats però, són els d'Oreo i els Fruit Loops. Algun cop heu tastat cereals amb gelat? Cereals Addict Cafe també ofereix aquesta possibilitat als més atrevits!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto