Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tipus de talls amb ganivet

Descobriu tots els tipus de talls que hi ha a la cuina i no us quedeu endarrere

Amb aquest vídeo aprendreu a tallar ‘en batonnet’ (bastons grans), el tall a la juliana o ‘en julienne’, el tall a la brunesa o ‘en brunoise’ (un derivat del tall a la juliana), el tall ‘paysanne’ (en rombos) i a tornejar una patata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: