Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna el Concurs de Cervesa Casolana del CUINA

Els guanyadors es coneixeran al setembre, durant el V Dia CUINA, a la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

Els participants hauran de redactar una proposta de maridatge amb les cerveses que presentin

Després de la bona acollida de la primera edició, el CUINA, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la col·laboració de Guineu, Cerberus-Cervesera Artesenca i Homo Sibaris convoca la segona edició del Concurs de Cervesa Casolana. El certamen tindrà lloc el dissabte 26 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia cuina, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu.

El concurs, destinat exclusivament a cervesers amateurs, es divideix en dues categories –Belgian-Style Blonde Ale i American-Style Black Ale–, corresponents cada una a un estil de cervesa diferent. Els participants podran inscriure’s en una o en totes dues categories, i hauran de redactar una proposta de maridatge amb la seva cervesa.
El jurat del concurs, format per especialistes que valoraran les cerveses presentades i la proposta de maridatge, decidirà els guanyadors dels tres premis del certamen.

El premi absolut, a la millor cervesa del concurs, permetrà al guanyador elaborar la recepta premiada a la cervesera Guineu. El lot que en resulti es comercialitzarà amb la marca Guineu i se’n farà una presentació pública, i el guanyador es quedarà amb una part de les caixes del lot.

També s’otorgarà un premi a la millor cervesa de cada categoria —sense incloure la guanyadora del premi absolut—, que obtindrà un val de 100 euros per consumir amb productes per elaborar cervesa casolana de la botiga Cerberus, d’Artés. Finalment, el premi al millor maridatge consistirà en un maridatge de cerveses artesanes amb formatges d’arreu del món a la cerveseria Homo Sibaris de Barcelona. El termini de presentació de les cerveses acabarà el 14 de setembre.

Per participar al concurs i consultar-ne les bases, podeu accedir a aquest enllaç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: