Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna la Fira de les Cooperatives de Falset

Els assistents podran gaudir de la mostra i el tast de vins de la DO Priorat i la DO Montsant i olis de la DOP Siurana

Fira de les Cooperatives

Fira de les Cooperatives

Coincidint amb el dissabte de Pasqua, el 26 de març el Castell del Vi de Falset acull la quarta edició de la Fira de les Cooperatives Agrícoles, una mostra dels vins i els olis dels cellers cooperatius de la comarca. Organitzada per la Fundació Castell del Vi i els cellers participats, oferirà productes de la DO Priorat, la DO Montsant i la DOP Siurana.

Aquest aparador del treball de nombroses empreses de la zona ja s’ha consolidat com l’avantsala de la Fira del Vi de Falset, que enguany se celebra del 30 d’abril a l’1 de maig.

Així, l’absis del Castell reunirà les cooperatives Falset Marçà, Celler de Capçanes, Vinícola del Priorat, Cellers Unió, Cooperativa de Cabacés i Cooperativa de La Serra d’Almos. Per tercer any, la fira comptarà amb una cooperativa convidada, que enguany serà L’Olivera Cooperativa, de la DO Costers del Segre.

D’11 a 21 h del dissabte 26 de març, els cellers i les cooperatives presents oferiran als assistents tastos dels seus vins i olis, que també es vendran al llarg de la jornada. Els tiquets inclouran cinc degustacions, la copa i una entrada a l’espai museístic del Castell del Vi, i tindran un preu de 5 €.

Activitats en el marc de la fira
A banda de l’espai de mostra i tast, també s’han organitzat diverses activitats, com la Cuina del Vi, un concurs que fins ara tenia lloc durant la Fira del Vi; el taller familiar Pinta amb Vi; un tast de productes de la Cooperativa Olivera, i un berenar solidari per recaptar diners per al poble sirià.

En només quatre anys d’existència, la Fira de les Cooperatives ja s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments gastronòmics del país, i, a Falset, ja la consideren com el pas previ abans de l’esperada Fira del Vi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: