La sisena edició ofereix nous restaurants i nous menús assequibles per a tots els usuaris del web Atrápalo
Restaurant Shibui
La companyia en línia Atrápalo celebra la sisena edició de la Japan Restaurant Week, un dels seus esdeveniments gastronòmics més famosos. Se celebra durant la setmana del 16 al 25 d’octubre a Barcelona i a Madrid. Els usuaris d’Atrápalo poden reservar menús que oscil·len entre 15 i 25 euros dissenyats exclusivament per a la Japan Restaurant Week.
Massino Tartini, responsable dels restaurants a Atrápalo, assegura que el principal objectiu sempre ha estat apropar la gastronomia japonesa als usuaris del web. Des de la primera edició, més de 50.000 espanyols han participat en la iniciativa, i ara s’espera que augmentin les reserves un 20% respecte a l’edició anterior.
A Barcelona i Madrid hi ha més de 60 restaurants adherits, i a la pàgina d’Atrápalo s’hi poden trobar tots els participants de les dues ciutats i els seus menús corresponents. Gràcies a tots els restaurants que decideixen participar en la iniciativa, la Japan Restaurant Week s’ha convertit en un referent de la gastronomia japonesa a l’Estat.
A Barcelona hi participen més de 30 restaurants. Des de la primera edició, els més demanats són Ikibana Paral·lel, The Tatami Room i Iki Barcelona. A part, hi participaran restaurants com On Sushi, Takenori Mito Daruma, HIsako, Koryo o Big Fish, i també Izakaya Tavernes Japoneses, que té establiments a Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia