Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

‘Tota la cuina catalana de la A a la Z’, aquest cap de setmana al teu quiosc

‘La Vanguardia’ distribueix el primer volum d’una col·lecció amb la garantia de la revista CUINA

Aquest cap de setmana arriba al quiosc la primera obra dedicada íntegrament a la cuina catalana. Redactada i dissenyada amb la garantia de la revista CUINA i distribuïda conjuntament amb el diari ‘La Vanguardia’, es tracta d’una col·lecció de set volums que presenten, de manera endreçada, totes les receptes, productes, tradicions, tècniques, cuiners i restaurants més rellevants de la nostra gastronomia: una obra exhaustiva per homenatjar una de les cuines més importants del món. El preu de cada volum és de 9,95 euros, i a partir del 8 de novembre i durant set setmanes es podrà comprar cada nou volum el dissabte o el diumenge juntament amb ‘La Vanguardia’.

Es tracta d’una obra única, de consulta fàcil i atractiva, dedicada exclusivament a la nostra gastronomia des d’un punt de vista ampli, ja que reflecteix tant la tradició com l’avantguarda culinària i incorpora tots els ingredients i tendències que les cuines catalanes han anat assimilant fins avui. En conjunt, ‘Tota la cuina catalana de la A a la Z’ suma més de 2.000 entrades, més de 1.000 receptes tradicionals, avantguardistes i d’autor, més de 800 productes —tant els autòctons com els forans introduïts al nostre receptari— i més de 100 xefs i restaurants fonamentals del nostre país.

Entre els autors de les receptes que recull ‘Tota la cuina catalana de la A a la Z’ hi ha noms com Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jordi Cruz… De fet, l’obra és també un homenatge a tots els cuiners que han fet història a casa nostra i als restaurants que, ahir o avui, han marcat més la nostra gastronomia: el 7 Portes o Can Fabes, per exemple, però també El Bulli o El Celler de Can Roca.

Aquest homenatge es fa encara més explícit amb una tria d’imatges espectaculars a doble pàgina dedicades al bo i millor de la nostra cuina: les receptes més genuïnes, els plats més icònics, els productes més autòctons, els protagonistes més reconeguts… Són fotografies que fan obrir la gana signades per alguns dels fotògrafs catalans més importants.

Fins ara no existia cap obra que abordés la nostra gastronomia des d’un format enciclopèdic però a la vegada pràctic i visualment atractiu, trets que fan de ‘Tota la cuina catalana de la A a la Z’ una obra imprescindible.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto