Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres empreses catalanes premiades al concurs mundial de melmelades

Totes van presentar diferents varietats artesanes de melmelada de taronja

Pots de melmelada de la categoria Seville Marmalades

Pots de melmelada de la categoria Seville Marmalades

Coneixeu The World’s Original Marmalade Awards? Es tracta del concurs mundial que escull les millors melmelades, repartides en diverses categories. En l’edició d’aquest any, que es va celebrar a la mansió de Dalemain a Cúmbria (Anglaterra), d’entre les 2.000 confitures, melmelades i gelees que hi van participar, tres empreses catalanes i artesanes van ser premiades. Totes elles van participar en la categoria de Seville Marmalades, que només incloïa receptes de melmelada de taronja.

Museu de la Confitura, una empresa empordanesa, va ser la que més guardons es va endur després de presentar cinc varietats en la categoria de confitures artesanes i aconseguir premi en quatre d’elles. La gelea de taronja amarga es va endur l’or, mentre que la melmelada de taronja amarga va merèixer la plata. El coure va ser per a dues varietats més originals: melmelada de taronja amb romaní i pebre negre, i melmelada de taronja sanguina.

L’Aranyonet, una petita empresa de la Pobla de Lillet, va obtenir la plata presentant una melmelada de taronja amarga. Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona, s’hi va presentar per primera vegada també amb la melmelada de taronja amarga, elaborada amb les taronges de la Ciutat de Tarragona, i van aconseguir la medalla de bronze. Per altra banda, van aconseguir una menció especial per la melmelada de mandarina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: