Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

TROT, nova gamma dolça de la Pastisseria Canal

S’inspira en una de les obres de l’escultor Xavier Dols

Torró Trot de la Pastisseria Canal

Torró Trot de la Pastisseria Canal

“El tornassol ressonant de l'omnisciència de la terra.” Aquesta és la definició de TROT, un torró de xocolata amb llet, caramel cremós i avellanes —presentat el Nadal passat—, inspirat en les formes d’una escultura de Xavier Dols, que encapçalarà una nova línia de productes ‘Eat the Art’.

‘Eat the Art’ va néixer l’any 2003 de la mà de Lluís Estrada Canal, segona generació de la Pastisseria Canal de Barcelona, amb la voluntat de ser un punt de trobada entre la pastisseria i les arts plàstiques, fomentant l'intercanvi de tècniques i idees en la creació d'obres efímeres com les escultures i les peces de xocolata.

Estrada Canal va rebre el Premi Tàstum Jove Artesà Alimentari 2010.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: