S’inspira en una de les obres de l’escultor Xavier Dols
Torró Trot de la Pastisseria Canal
“El tornassol ressonant de l'omnisciència de la terra.” Aquesta és la definició de TROT, un torró de xocolata amb llet, caramel cremós i avellanes —presentat el Nadal passat—, inspirat en les formes d’una escultura de Xavier Dols, que encapçalarà una nova línia de productes ‘Eat the Art’.
‘Eat the Art’ va néixer l’any 2003 de la mà de Lluís Estrada Canal, segona generació de la Pastisseria Canal de Barcelona, amb la voluntat de ser un punt de trobada entre la pastisseria i les arts plàstiques, fomentant l'intercanvi de tècniques i idees en la creació d'obres efímeres com les escultures i les peces de xocolata.
Estrada Canal va rebre el Premi Tàstum Jove Artesà Alimentari 2010.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia