L’Abirradero es converteix en un ‘brewpub’ de cerveses artesanes<br />
Tiradors del bar Abirradero
L’Abirradero, la nova cerveseria del Poble-sec, es converteix en l’aparador de cerveses artesanes elaborades a l’Institut de la Cervesa Artesana (ICA).
La cerveseria té un total de 40 tiradors, un rècord mai assolit ni a nivell català, ni espanyol ni europeu. El local és, a més, un ‘brewpub’ (és a dir, elabora la seva pròpia cervesa) i destina 20 dels tiradors a begudes elaborades de manera artesana. La resta de tiradors s’utilitzen per a les cerveses nacionals i d’importació i totes se serveixen en tres temperatures diferents, en funció de l’estil i les propietats organolèptiques.
L’Abirradero està situat on abans hi havia el restaurant Abrevadero, que es va fundar l’any 1917 en un barri, el Poble-sec de Barcelona, de molta tradició cervesera.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia