Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un bar amb 40 tiradors de cervesa

L’Abirradero es converteix en un ‘brewpub’ de cerveses artesanes<br />

Tiradors del bar Abirradero

Tiradors del bar Abirradero

L’Abirradero, la nova cerveseria del Poble-sec, es converteix en l’aparador de cerveses artesanes elaborades a l’Institut de la Cervesa Artesana (ICA).

La cerveseria té un total de 40 tiradors, un rècord mai assolit ni a nivell català, ni espanyol ni europeu. El local és, a més, un ‘brewpub’ (és a dir, elabora la seva pròpia cervesa) i destina 20 dels tiradors a begudes elaborades de manera artesana. La resta de tiradors s’utilitzen per a les cerveses nacionals i d’importació i totes se serveixen en tres temperatures diferents, en funció de l’estil i les propietats organolèptiques.

L’Abirradero està situat on abans hi havia el restaurant Abrevadero, que es va fundar l’any 1917 en un barri, el Poble-sec de Barcelona, de molta tradició cervesera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: