El restaurant Via Veneto oferirà un menú exclusiu i exposarà la seva col·lecció de minutes històriques
Via Veneto
El Via Veneto, un dels restaurants més emblemàtics de Barcelona, reconegut amb una estrella Michelin, celebra la nit de Cap d’Any amb un menú exclusiu i d’altíssim nivell, amb un toc d’història: l’acompanyarà la mostra de menús de Cap d’Any que el restaurant ha ofert des dels anys 60 fins avui, inspirats en obres de pintors com Renoir o Dalí.
El preu del menú de Cap d’Any serà a partir de 325 € (en funció del maridatge) i inclourà productes d’alta qualitat com ostres vives de la ria d’Arousa, caviar iranià imperial, raviolis de gamba de Palamós, llamàntol gallec a la cardinal amb risotto de bolets o perdiu vermella desossada amb trinxat de la Cerdanya, entre altres plats, a banda de les elaboracions ideades pel xef Sergio Humada, que practica una cuina de sabors marcats elaborada amb tècniques actuals.
A més a més, xampany Dom Pérignon o Ruinart Blanc de Blancs, entre d’altres, un ‘homenatge a la rebosteria’ i els tradicionals raïms de la sort arrodoniran la vetllada, que comptarà amb música en viu, pista de ball, ressopó i regals.
Així doncs, els qui vulgueu celebrar una nit ben exclusiva, podreu gaudir d’un excel·lent àpat, veure els menús més antics i els més recents, i recordar més de 50 celebracions de Cap d’Any als salons de l’emblemàtic i glamurós restaurant.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia