Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un documental que homenatja la cuina

La plataforma Netflix estrena ‘Cooked’, basat en l’obra de Michael Pollan

Cooked

Cooked

El llibre ‘Cooked’, de Michael Pollan, fa el salt a la pantalla i es converteix en una sèrie documental homònima de quatre episodis protagonitzada pel mateix autor, guanyador del Premi James Beard per la influència dels seus llibres, articles i compareixences en públic.

La sèrie documental s’emet, a partir d’avui, a la plataforma de televisió mundial Netflix i té una gran relació amb l’obra, en la qual Pollan parla de l’impacte de la cuina en la humanitat.

La sèrie està produïda per Alex Gibney, guanyador d’un Oscar i conegut per pel·lícules documentals com ‘Going Clear: Scientology and the Prison of Belif’ o ‘Steve Jobs: The Man in The Machine’.

Argument
Cada episodi se centra en un element de la natura i la seva relació amb els mètodes culinaris, tant antics com moderns. A l’episodi protagonitzat pel foc, Pollan s’endinsa en la tradició de la barbacoa a través de les brases d’una família de l’oest d’Austràlia .

A l’episodi protagonitzat per l’aigua, Michael Pollan s’acosta a la cuina de l’Índia per parlar dels aliments processats. En una altra entrega, anomenada ‘Aire’, l’escriptor descobrirà la ciència del gluten, mentre que en l’últim episodi, Terra, parlarà de com la fermentació ajuda a preservar alguns aliments crus.

Aquesta no és la primera vegada que un dels llibres de Pollan fa el salt a la pantalla, ja que l’any passat va veure la llum el documental ‘In Defense of Food’, basat en el seu llibre homònim.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: