La xarcuteria Mas Gourmets amplia la seva oferta d’embotits innovadors
Fuet de cola
A l’hora de cuinar, alguns professionals juguen amb mescles de sabors insòlites. Un exemple d’això són els minifuets de cola que ha creat la cadena de xarcuteries Mas Gourmet per a aquest estiu. Fa sis temporades que l’empresa treu al mercat botifarres de cola, i per a la temporada d’enguany ha decidit ampliar la seva oferta i apostar per un producte més fresc.
El nou fuet, en comparació amb els tradicionals, conté xarop de cola, que li aporta un gust especial. L’empresa vol dotar aquest nou producte d’exclusivitat i en limita la comercialització a les 15 xarcuteries que la companyia té a Barcelona, Sant Cugat i Madrid durant les primeres setmanes del mes d’agost.
Botifarra de cola per dinar
Tot i la novetat del fuet, la botifarra de cola se seguirà venent a la cadena de xarcuteries. Des de Mas Gourmet proposen utilitzar-la com a tapa estival, com a aperitiu, com a plat principal o bé com a part integrant de preparacions elaborades.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia