Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un homenatge al formatge

Poncelet Cheese Bar s’instal·la a Barcelona

Poncelet Cheese Bar Barcelona

Poncelet Cheese Bar Barcelona

Si us apassiona el formatge i, més concretament, el formatge artesà, esteu d’enhorabona. Fa pocs dies ha obert les portes a Barcelona el nou Poncelet Cheese Bar, un espai gastronòmic que ret homenatge a aquests lactis i que promociona la cultura del formatge de qualitat.

Esmorzar, dinar i sopar, però també picar entre hores. Qualsevol hora és bona per passar per aquest restaurant bar i tastar algunes de les 150 referències de formatge artesà que ofereixen. I, si voleu anar més enllà de la degustació, seieu a la barra i observeu, en directe, com treballen els mestres formatges. Com si es tractés d’una barra de sushi, us tallaran el formatge al moment i us explicaran tot allò que vulgueu saber sobre el formatge.

De la Garrotxa a Wisconsin
Una quinzena dels formatges disponibles són catalans (Puigpedrós, Uff!, Petit Ot, Garrotxa, Fermió…), però també en tenen de tot l’Estat espanyol i de vuit països més, entre els quals hi ha —òbviament— els lactis de França, Suïssa i Itàlia, però també d’altres més llunyans i desconeguts, com formatges artesans dels Estats Units, que inclouen referències com el Pleasant Ridge Reserve, Rogue River Blue o el Harbison, entre d’altres, procedents de les tres zones elaboradores més importants: Califòrnia, Wisconsin i Vermont.

Tots els formatges els podeu tastar en taules variades —que podeu seleccionar vosaltres mateixos, triar-les de la carta o deixant-vos aconsellar per l’equip de l’establiment—, però també en tot tipus de plats, on el formatge forma part dels ingredients, fondues i raclets. Hi trobareu temptacions com uns bombons de formatge manxec i vel de pero ximenes o plats més elaborats com bacallà confitat amb crema fina de porrusalda amb formatge idiazabal fumat de pastor i esponja de porros.

El local ocupa 400 metres quadrats dels baixos de l’hotel Melià Barcelona Sarrià, amb accés directe des de l’avinguda Sarrià. L’espai gastronòmic inclou un jardí vertical, una àrea de tast privada, una barra de còctels i un espai de biblioteca, tot i que l’estrella és la cava de formatges, amb forma de diamant, on podreu veure totes les referències de formatge disponibles. El de Barcelona és el segon establiment de la marca, que, des de 2010, és present a Madrid.


Poncelet Cheese Bar
Av. de Sarrià, 50. Barcelona
Tel. 93 249 22 00

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: