Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un restaurant que no té preu

L’Escola Pia d’Igualada inaugura l’Atelier, un local on els comensals marquen el valor del que mengen

Pasta

Pasta

Els professors de cuina i els estudiants de l’Escola Pia d’Igualada han inaugurat l’Atelier Restaurant Pedagògic a Vilanova del Camí, un espai gastronòmic ben particular. I és que els plats que s’hi serveixen no tenen un preu mercat i són els comensals els qui, quan marxen, decideixen què volen pagar.

El projecte és un taller pedagògic, sense afany de lucre i amb la intenció de ser econòmicament autosostenible que es realitza al Centre d’Innovació Anoia i ajuda els estudiants de l’Escola a desenvolupar el seu futur professional. Busca donar sortida laboral als aprenents de cuina i alhora convertir-se en un centre de pràctiques.

S’ofereixen diversos menús variats i de qualitat, dietètics, ecològics i amb productes de Km 0. L’Atelier obre de dilluns a divendres i ofereix esmorzars, dinars i servei de menjar per emportar-se.

L’Atelier
Centre d’Innovació Anoia
Impressors, 12. Vilanova del Camí (Anoia)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: