L’Escola Pia d’Igualada inaugura l’Atelier, un local on els comensals marquen el valor del que mengen
Pasta
Els professors de cuina i els estudiants de l’Escola Pia d’Igualada han inaugurat l’Atelier Restaurant Pedagògic a Vilanova del Camí, un espai gastronòmic ben particular. I és que els plats que s’hi serveixen no tenen un preu mercat i són els comensals els qui, quan marxen, decideixen què volen pagar.
El projecte és un taller pedagògic, sense afany de lucre i amb la intenció de ser econòmicament autosostenible que es realitza al Centre d’Innovació Anoia i ajuda els estudiants de l’Escola a desenvolupar el seu futur professional. Busca donar sortida laboral als aprenents de cuina i alhora convertir-se en un centre de pràctiques.
S’ofereixen diversos menús variats i de qualitat, dietètics, ecològics i amb productes de Km 0. L’Atelier obre de dilluns a divendres i ofereix esmorzars, dinars i servei de menjar per emportar-se.
L’Atelier
Centre d’Innovació Anoia
Impressors, 12. Vilanova del Camí (Anoia)
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia