Empordàlia i La Cuina del Vent ofereixen sis sessions de cuina en viu
Logo cooperativa Empordàlia de Vilajuïga
L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, situat a Vilajuïga, ha programat diverses sessions de cuina en viu amb la participació del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. Amb l’objectiu de potenciar el consum dels productes de proximitat, la filosofia del ‘km 0’, cuiners de 13 restaurants altempordanesos elaboraran plats tot utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula i a les agrobotigues d’Empordàlia. Per acompanyar els àpats, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per maridar amb cada plat.
Joan Carles Àlvarez (restaurant La Fornal dels Ferrers, a Terrades) i Xavier Sagristà (restaurant Mas Pau, a Avinyonet de Puigventós) van ser els primers cuiners a servir en les sessions de cuina en viu. Dissabte, 5 de març, més de 120 persones es van apropar fins a Vilajuïga per tastar les seves propostes.
Les properes sessions comptaran amb la participació de Rosina Miserachs, Esmeralda Solà i Salvador Jordà, cuiners, respectivament, dels restaurants Antaviana, La Quadra i Emporium (12 de març); els cuiners d’El Molí i Can Jeroni (19 de març); els cuiners de Txema i Dynamic (26 de març); els cuiners d’El Vaixell i Terraza (2 d’abril), i els cuiners de La Vela i Montecarlo (9 d’abril).
Per poder participar en alguna d’aquestes sessions de cuina en viu altempordanesa, cal fer una reserva trucant al telèfon 616 486 902.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia