Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Una ostreria a la Maison du Languedoc Roussillon

Romain Fornell inaugura una barra al restaurant per apropar aquest producte de la gastronomia francesa a clients i visitants

La Maison du Languedoc Rousillon

La Maison du Languedoc Rousillon

Romain Fornell

Romain Fornell

El cuiner catalanofrancès ha inaugurat una barra just a l’entrada del restaurant barceloní amb la intenció d’apropar aquest producte tan típic de la gastronomia francesa a clients i visitants. Així, a la carta del nou establiment trobareu des d’ostres mediterrànies de Grau de Vendres o Sorlut fins a les famoses ostres planes de Riec Sur Belon de la Bretanya, i marisc, molt de marisc, que podreu assaborir amb una selecció de vins francesos de primer nivell. El nou espai està pensat tant per fer un mos ràpid com per seure i gaudir del bon producte.

La Maison du Languedoc Roussillon. Pau Claris, 77. Barcelona. Tel. 93 301 04 98.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: