Romain Fornell inaugura una barra al restaurant per apropar aquest producte de la gastronomia francesa a clients i visitants
La Maison du Languedoc Rousillon
Romain Fornell
El cuiner catalanofrancès ha inaugurat una barra just a l’entrada del restaurant barceloní amb la intenció d’apropar aquest producte tan típic de la gastronomia francesa a clients i visitants. Així, a la carta del nou establiment trobareu des d’ostres mediterrànies de Grau de Vendres o Sorlut fins a les famoses ostres planes de Riec Sur Belon de la Bretanya, i marisc, molt de marisc, que podreu assaborir amb una selecció de vins francesos de primer nivell. El nou espai està pensat tant per fer un mos ràpid com per seure i gaudir del bon producte.
La Maison du Languedoc Roussillon. Pau Claris, 77. Barcelona. Tel. 93 301 04 98.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia