Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'Urgell, un passeig entre ametllers

Una oportunitat per conèixer els camps d'ametllers i els cellers de la comarca

Una oportunitat de veure els ametllers florits i de tastar els vins de l'Urgell

Una oportunitat de veure els ametllers florits i de tastar els vins de l'Urgell

Entre l'últim cap de setmana de febrer i el segon de març, el Consell Comarcal de l'Urgell organitza l'activitat L'Urgell, un passeig entre ametllers, a les poblacions de Belianes i Vilagrassa. Aquest any, amb la novetat de representacions teatrals i musicals als camps d'ametllers i als cellers.

Es tracta d'una oportunitat per descobrir una fusió única de natura i arts escèniques en un entorn genuí, amb una experiència immersiva entre els ametllers en flor, al mateix temps que es pot gaudir de tastos de vins als cellers, mentre la música ens guia cap a una explosió de sabors.

Cap de setmana
Les passejades guiades tenen lloc a la zona de Belianes i Vilagrassa, els dies 24 i 25 de febrer, i 2, 3, 9 i 10 de març. El lloc de trobada, a les 10 h i a les 12 h, és davant de la Farmàcia de Vilagrassa, i a la plaça Major de Belianes, segons l'opció escollida, i la durada de la visita al camp més el tast és de dues hores, aproximadament, amb un recorregut d'uns quatre quilòmetres.
 
La visita té un preu de 3 € per als adults (12 € si es vol fer el tast). Podeu comprar les entrades i saber-ne tots els detalls a la pàgina web de l'Oficina Comarcal de Turisme de l'Urgell.

banner ametllers

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: