Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La ceba de Coll de Nargó vs. la ceba de Figueres

Comparació de sabors a Balaguer

Ceba Coll de Nargó i ceba Figueres

Ceba Coll de Nargó i ceba Figueres

Sota aquest nom “Figueres (vs) Coll de Nargó”, l’associació Slow Food Terres de Lleida ha organitzat, per al pròxim diumenge 29 d’agost, una trobada gastronòmica. Durant el matí es podrà visitar l’hort de conservació d’espècies autòctones que tenen a l’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer i, tot seguit, a la mateixa escola, hi haurà tres taules de tast. La primera serà de tomàquets autòctons procedents de la Noguera, l’Urgell i els Pallars; la segona, de melons del Pla de Lleida, i la més esperada, la de comparació de sabors i aromes de la ceba de Coll de Nargó i la de Figueres, tant fresques com cuinades. El tast s’acompanyarà amb el vi Vinyes Trobades 2009.

Cal confirmar l’assistència a l’email trobades.slowlleida@gmail.com, o bé al telèfon 973 45 15 22.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: