Martínez és la nova aposta de Josep Mª Parrado, propietari del Bar Cañete
restaurant martínez bcn
Dues de les reunions al voltant d’una taula amb bon menjar més nostrades són els ingredients principals de Martínez, un dels últims restaurants que ha obert a Barcelona. Paella i vermut, aquestes són les especialitats amb què l’establiment de Josep Mª Parrado, propietari del Bar Cañete, assumeix un nou repte gastronòmic.
Informalitat ‘canalla’ amb classe i una cuina senzilla però molt ben executada són les receptes d’aquest restaurant que, a més, sedueix el comensal per la vista: està situat a la falda de Montjuïc, amb el port de Barcelona com a marc de fons. 400 m2 dividits en tres pisos (interior, terrassa i reservat), un futbolí i un escenari per a les actuacions de música en directe configuren un espai en què, als migdies, s’hi serveixen arrossos i tapes. Als vespres la carta senyoreja una mica més i s’ofereix una oferta més gastronòmica.
L’elixir Martínez és la fórmula que posa a taula un vermut i una paella per satisfer el dinar. Un aperitiu amb sifó, olives, ensalada russa, musclos i amanida verda que obre la gana per als arrossos, a escollir entre el del senyoret (amb tot el peix i marisc pelat), la paella de calder (versió del plat dels mariners del Mar Menor, amb nyores i peix de roca), l’arròs Cañete (a la cassola, amb carxofes, calamarcets i un toc negre), la paella Martínez (a la valenciana) o el rossejat d’arròs amb all i oli.
* Parc de Montjuïc – Carretera de Miramar, 38. Barcelona. Tel. 93 106 60 52
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia