El cuiner de Les Magnòlies d’Arbúcies rep el premi de l’Espaisucre
Guanyadors1
El xef argentí Victor Trochi, del restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies (la Selva), es va proclamar el dilluns 17 d’octubre guanyador del concurs Les millors postres del món, organitzat per l’escola i restaurant de plats dolços de Barcelona Espaisucre.
El guardó el va obtenir per dues postres: una primera que combinava el plàtan amb els pèsols, la infusió de croissant i la crema gelada i d'altra banda, un gintònic amb aromes cítrics i herbacis.
Trochi s’emporta un premi que vol impulsar des del nostre país l’art de les postres i aconseguir consolidar una base teòrica per fer créixer aquesta disciplina. D’altra banda, Ana Lucía Jarquín, xef del restaurant Abac de Barcelona, va ser la guanyadora en la categoria de Millors postres Nespresso.
Les postres juguen un paper protagonista en qualsevol bon àpat, i fomentar-ne la creativitat és l’objectiu principal que any rere any es proposa la gent de l’Espaisucre. Per aquest motiu van convocar la tercera edició del concurs. Durant més de cinc hores, cuiners de tot el món van elaborar dues postres: una de temàtica lliure i una altra que havia d’amagar algun producte Nespresso.
A l’Espaisucre, més de 500 persones van seguir en directe el dilluns al vespre el desenvolupament del concurs, que va aplegar personalitats del món de la cuina com Oriol Balaguer, Jordi Butrón, Jordi Roca, Paco Torreblanca, Ramón Morató o Dani García.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia