Cuina catalana amb tocs personals, i producte de proximitat. Són dos dels eixos que defineixen el Vinòmic, un restaurant —obert fa dos mesos i escaig— a la Garriga (Vallès Oriental) que suposa una aposta jove per la cuina de qualitat. El xef Pau Gener (Tres Macarrons, Axol, La Taverna d'en Grivé) i el sommelier Aleix Garcia (Sauló, Sant Pau, Rodero) han unit forces per tirar endavant aquest projecte de nova generació, que no perd de vista les arrels culinàries.
El menú setmanal (migdies feiners) permet fer un primer descobriment del receptari de temporada que conforma la carta, on trobarem des d’un capipota de vedella amb cigrons fins a un tataki de salmó, tomàquet i ceba vermella. Les patates braves, el pop cruixent, l’arròs amb nyores o la botifarra esparracada són altres plats presents en la carta de tardor. L’aposta per la proximitat comença des del pa mateix, que els serveix el Forn dels Banys, unes portes més enllà del Vinòmic. I, per acabar l’àpat, unes torradetes de Santa Teresa!
Vinòmic Restaurant.
Banys, 60. La Garriga (Vallès Oriental).
Tel. 93 129 82 70.
Menú setmana: 12,80 €.
Preu mitjà carta: 30 €.