Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Visca els clàssics!

Els usuaris de Cuina.cat prefereixen la recepta tradicional del gaspatxo per majoria aclaparadora

gaspatxo

gaspatxo

Hi ha plats que són intocables, plats davant els quals els comensals no volen sorpreses. Segons l’última enquesta de Cuina.cat, el gaspatxo és un d’aquests. El 73% dels participants a la darrera pregunta que vam llançar des del lloc web, dedicada al gaspatxo, s’inclinen per la recepta més tradicional d’aquesta sopa freda. Tomàquet, ceba, all, cogombre, pebrot, pa, oli, vinagre, sal i aigua són els ingredients que configuren aquest plat, d’arrel andalusa però acceptat arreu.

Els moderns gaspatxos de fruites sedueixen un 14% dels usuaris del web, mentre que el salmorejo, una altra sopa freda lligada a Còrdova, és la predilecta d’un 11% dels votants. En aquest cas la recepta se simplifica i es fa amb tomàquet, all, molla de pa, oli, vinagre, sal i ou dur. Finalment l’ajoblanco és la sopa amb menys acceptació, un 3%, i consta d’all, ametlles, aigua, oli i vinagre.

Ja podeu participar a la nova enquesta de Cuina.cat: el vostre rebost està format per productes catalans?

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: