Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De l'1 de febrer al 6 de març - 'Carxofes a la carta' al Celler del Roser

El restaurant lleidatà celebra els 30 anys

Carxofes farcides de foie-gras i ceps, un dels plats de les jornades gastronòmiques

Carxofes farcides de foie-gras i ceps, un dels plats de les jornades gastronòmiques

El Celler del Roser de Lleida celebra els 30 anys des que va obrir les portes al carrer de Cavallers amb les jornades gastronòmiques 'Carxofes a la carta', que tindran lloc de l'1 de febrer al 6 de març. La proposta ofereix més d’una dotzena de plats elaborats amb la carxofa com a protagonista. Els plats han estat creats per Montse Guardiola, propietària i xef del restaurant, en una carta dissenyada especialment per a unes jornades que posen en relleu un producte típic dels pagesos de l'Horta de Lleida, una hortalissa molt apreciada i altament saludable.

Productes de proximitat

Des dels seus inicis, el Celler del Roser s’ha distingit per una cuina casolana elaborada amb productes de proximitat, especialment de l’Horta de Lleida. Els caragols a la llauna, el bacallà i els arrossos cuinats de diverses maneres i acompanyats pels millors vins de la DO Costers del Segre són les especialitats de la casa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: