Meat & Fire celebra la tercera edició, al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona. Els dies 13, 14 i 15 de juny, el festival del foc i la carn reuneix més de 30 dels millors graellers i graelleres dels àmbits nacional i internacional.
Encapçalades dins el programa 'Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia', les jornades mantenen el compromís amb la sostenibilitat, el respecte al producte i la connexió amb el medi rural. A més, enguany posen el focus en el talent femení, les cuines d'origen i la diversitat cultural.
Entre els xefs confirmats per a la nova edició trobem noms com Lidia Bras, Pasquale Maravita, Hideki Matsuhisa, Joan Bagur, Mikel Lz Viñaspre, Davide Peca, Vincenso Cugliari i Francesco Camassa.
Ja estan a la venda les entrades del festival amb l'opció de comprar el tiquet d'un dia (10 €), el Pack Entrada Foodie (35 €), vàlid per als tres dies, i inclou 30 meat coins; l'abonament de tres dies (20 €), i el Pack Friends on Fire (promoció 4x3, amb descompte de 10 €). Tots els abonaments inclouen una copa de vidre del Festival i accés al programa de showcookings, ponències, concerts i la zona de graella i market d'artesans.
Podeu trobar-ne tota la informació i comprar les entrades a la web de Meat & Fire.