Del 13 al 15 de març, torna el Fòrum Gastronòmic Girona, al Palau de Fires de la ciutat. L'esdeveniment reunirà alguns dels millors xefs del món, com els germans Roca, l'argentí Mauro Colagreco i l'italià Massimo Bottura, entre d'altres. Els tres 'Best of the Best' participaran en una taula rodona i en una de les accions solidàries que s'estan organitzant en el marc d'un esdeveniment que oferirà nous continguts i activitats amb la voluntat d'apropar-se a la realitat actual del sector. Un Fòrum que vol posar el focus en la formació, el talent i la innovació tecnològica aplicada a la gastronomia.
El saló, que comptarà amb la presència d'importants empreses del sector, continua revelant algunes de les singularitats del que serà un programa d'alta qualitat i descentralitzat del Palau de Fires, espai on es concentraran diferents àgores temàtiques, taules rodones, demostracions i sessions monogràfiques.
Els millors productes
A més de xefs d'aquí i d'arreu del món, al saló hi seran les empreses més importants del sector, que aprofiten aquest aparador gastronòmic per presentar les últimes novetats i els productes més innovadors. Els milers de visitants de cada edició avalen l'esdeveniment com una de les trobades més importants i prestigioses del circuit gastronòmic.