Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

14 de juny, Nit de Xarel·los a Vilafranca del Penedès

La 16a edició de l'esdeveniment compta amb la proposta gastronòmica d'El Gat Blau, Ostrens i Sherpa Xocolaters

Proposta vinícola de la 16a edició

Proposta vinícola de la 16a edició

El dissabte 14 de juny, arriba la 16a edició de la Nit de Xarel·los al Claustre de Sant Francesc (Vilafranca del Penedès), un esdeveniment ja consolidat dins del calendari cultural i gastronòmic del Penedès. Aquesta vetllada, impulsada pel restaurant El Gat Blau, amb el suport de la DO Penedès, ha esdevingut un referent per als amants de la varietat més emblemàtica de la comarca: el Xarel·lo.

Entre les 19 h i les 23 h, els assistents poden tastar les diverses referències vinícoles dels participants a càrrec dels mateixos elaboradors. L'edició d'enguany compta amb la participació destacada de cellers com Oriol Rossell, Parató, Avgvstvs Forvm, Maset, Jean Leon, Bodegues Pinord i Aymar, entre d'altres, que rebran homenatge a aquesta varietat penedesenca. 

Com ja és tradició, el maridatge va acompanyat de la proposta gastronòmica del restaurant El Gat Blau, amb plats dissenyats especialment per a l'ocasió. També hi seran presents les ostres fresques d'Ostrens i un toc dolç amb les catànies Marlones de Sherpa Xocolaters. Així mateix, la vetllada compta amb música en directe a càrrec del grup de jazz Apocadixie.

Les entrades tenen un preu de 25 euros, i inclouen un braçalet a l'estil forfait que permet el tast de tots els vins que hi participen i tres degustacions gastronòmiques. Es poden reservar de manera anticipada al restaurant El Gat Blau o bé trucant al 610 243 747. També es podran adquirir el mateix dia de l'esdeveniment segons disponibilitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: