Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

17 i 18 de març: Jornades Gastronòmiques de la Cuina Tradicional Catalana

A l'hotel H10 Casanova, de Barcelona

Fideus a la cassola

Fideus a la cassola

El restaurant Mediterrani de l'hotel H10 Casanova, de Barcelona, organitza, els dies 17 i 18 de març, les Jornades Gastronòmiques de la Cuina Tradicional Catalana, una experiència per degustar plats, i gaudir-ne, elaborats pel col·lectiu La Cuina de Sils.

El menú, que té un preu de 39 euros i se servirà per dinar i sopar, permetrà tastar uns aperitius de truita de botifarra negra, bacallà esmicolat i torradeta amb escalivada i anxova; un primer plat a escollir entre la sopa de pagès i fideus a la cassola; un segon que pot ser un bacallà amb panses i pinyons, una vedella amb bolets o unes mandonguilles amb sípia, i per postres, crema de Sant Josep, bunyols de poma i galetes Trias.

Podeu fer la reserva trucant al telèfon 933 964 800 o escrivint un correu a h10.casanova@h10hotels.com.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: