Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

17 de març - Castellum. Fira de l’oli amb diada castellera i arrossada popular a Fontanilles

Oli d'oliva

Oli d'oliva

Fontanilles celebra, el diumenge 17 de març, durant tot el dia, la cinquena edició de Castellum, amb la Fira de l’oli, la tradicional diada castellera i la novetat d’una arrossada popular a l’hora de dinar per a 400 persones.

La Fira de l’oli, tot i la collita escassa de l’any passat a causa de la sequera, tindrà més marques i olis diferents a plaça que mai, començant pels olis locals Olirium i Fontclara, fins als de les comarques lleidatanes i del Pirineu –com Sodelplana, Terra la Vita i Ecosetrill–, passant per les empordaneses Oli Canyal, Peraclara i Mas Ribot. En aquest apartat i per primera vegada, hi haurà un expositor d’eines i de maquinària agrícola.

L’arrossada popular consta d’uns entrants d’embotit, formatge, etc., d'un abundant plat d’arròs fet amb arròs de Pals i cuinat al moment, i de postres, beguda i cafè. El preu és de 15 euros i es poden reservar els tiquets a l’Ajuntament, de dilluns a divendres, en hores d’oficina i al correu electrònic secretaria@ajfontanilles.cat.

Podeu trobar-ne més informació a www.ajfontanilles.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: