El xef Jordi Vilà presenta… 'Tornar-se a enamorar de Barcelona', una trobada gastronòmica amb un cuiner, a les sales privades de l’Alkimia Restaurant, per gaudir d'un dinar o d'un sopar. El dissabte 19 de febrer serà el torn d'Albert Boronat, cuiner del restaurant Ambassade, de Llívia, reconegut per la manera de treballar amb excel·lència una cuina transfronterera entre Catalunya i la França clàssica actualitzada d'una manera elegant.
El preu de la trobada gastronòmica és de 420 € i permet gaudir d'un menú especial de Boronat amb una també molt especial tria de vins de l'equip de sommelieria de l'Alkimia Restaurant. Les trobades s'organitzen al voltant de 30 persones i la compra de les entrades es pot formalitzar contactant amb l'equip Alkimia a través del correu reserves@alkimia.cat.
Dinamitzar la vida cultural
Aquesta no serà l'única experiència gastronòmica organitzada per l'Alkimia, ja que es preveu fer-ne sis o set a l'any, amb cuiners, cuineres o algú relacionat amb el món de la gastronomia i l'alimentació de fora de Barcelona i amb els quals Jordi Vilà connecta ja sigui per la seva mirada sobre l'ofici, per la seva trajectòria...
Algunes de les trobades que ja s'han fet han comptat amb personalitats del món de la cuina com Antonio Bachour, un dels millors pastissers del món, i Diego Rossi, xef del restaurant Trippa, a Milà. L'objetiu d'aquestes trobades és dinamitzar la vida cultural de la ciutat de Barcelona a través del món de la gastronomia.