Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 19 de març al 26 de juny - Parant Taula 2022

Mostra col·lectiva de vaixelles a la Bisbal d'Empordà

Parant Taula

Parant Taula Terracotta Museu

L’edició 2022 de Parant Taula arriba farcida de novetats i amb la voluntat d’esdevenir l’autèntic espai de confluència entre la ceràmica i la gastronomia. Així doncs, del 19 de març al 26 de juny, al Terracotta Museu es reuneixen dues de les tradicions més emblemàtiques d’aquest país: un ofici tradicional i emblemàtic com el del ceramista, representat per l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i la marca Ceràmica de la Bisbal, i una gastronomia nostrada i de qualitat realitzada amb els excel·lents productes del territori, promoguda per la Cuina de l’Empordanet i la Federació de Comerç de la Bisbal.

Ceràmica i restauració

Inicialment, la mostra Parant Taula va sorgir a iniciativa de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb l’objectiu de promocionar la ceràmica bisbalenca. Al cap d’uns quants anys, es va voler enfortir el vincle amb el món de la restauració i es va incorporar la Cuina de l’Empordanet al projecte, de manera que es donava a conèixer la qualitat de la cuina i dels productes del territori, alhora que es mostra un ofici tradicional i emblemàtic com el de ceramista. Diferents restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran un plat –en exclusiva– per a cada una de les vaixelles que hauran creat els ceramistes participants.

Sopar al Terracotta Museu

Per un dia, el 25 de març, el Terracotta Museu es convertirà en un restaurant amb Cuina de l’Empordanet. Serà una experiència gastronòmica i cultural única amb Ceràmica de la Bisbal. Quatre restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet elaboraran un menú (un aperitiu, dos plats principals i postres) que es degustarà sobre les vaixelles dels ceramistes locals. El preu del sopar és de 80 euros i cal fer-ne la reserva prèvia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: