Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 21 al 26 de març - Menú Dia Mundial del Formatge al restaurant Nectari

Jordi Esteve ha preparat els plats amb diferents varietats de formatges de Suïssa

Filet de bou amb Appenzeller

Filet de bou amb Appenzeller Carme Melià

El diumenge 27 de març es commemora el Dia Mundial del Formatge i, per celebrar-ho, el restaurant Nectari, a Barcelona, oferirà tota la setmana anterior –del 21 al 26 de març– un menú sencer amb plats elaborats amb diferents varietats de formatges de Suïssa, amb dos aperitius, quatre plats i unes postres; tot, amb la presència del formatge com a ingredient destacat: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeller Extra i Tête de Moine AOP. Tots els formatges són artesans i estan elaborats amb llet crua de vaca.

Un menú per a 'cheeselovers'

El menú de degustació Formatges de Suïssa està format per una 'mousse' d'ou amb Emmentaler AOP i una croqueta d'Appenzeller, com a aperitius, una taula de tast dels diferents formatges, uns canelons de dues carns amb Emmentaler AOP, un risotto de Le Gruyère AOP, un filet de bou amb Appenzeller, patata 'ratte' i 'fondue', i unes postres de Gruyère AOP en tempura amb fulla de 'radiccio' i reducció de pedro ximenes. El preu és de 60 euros el menú, begudes no incloses.

Nectari. València, 28. Barcelona. Tel. 932 268 718

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: