El diumenge 27 de març es commemora el Dia Mundial del Formatge i, per celebrar-ho, el restaurant Nectari, a Barcelona, oferirà tota la setmana anterior –del 21 al 26 de març– un menú sencer amb plats elaborats amb diferents varietats de formatges de Suïssa, amb dos aperitius, quatre plats i unes postres; tot, amb la presència del formatge com a ingredient destacat: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeller Extra i Tête de Moine AOP. Tots els formatges són artesans i estan elaborats amb llet crua de vaca.
Un menú per a 'cheeselovers'
El menú de degustació Formatges de Suïssa està format per una 'mousse' d'ou amb Emmentaler AOP i una croqueta d'Appenzeller, com a aperitius, una taula de tast dels diferents formatges, uns canelons de dues carns amb Emmentaler AOP, un risotto de Le Gruyère AOP, un filet de bou amb Appenzeller, patata 'ratte' i 'fondue', i unes postres de Gruyère AOP en tempura amb fulla de 'radiccio' i reducció de pedro ximenes. El preu és de 60 euros el menú, begudes no incloses.
Nectari. València, 28. Barcelona. Tel. 932 268 718