Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 22 de novembre al 5 de desembre - VI Settimana della Cucina Italiana

21 restaurants barcelonins elaboren un seguit de plats exclusius amb pasta procedent d'empreses de la regió italiana de les Marques

Plats variats de pasta

Plats variats de pasta Getty Images

Barcelona acull, del 22 de novembre al 5 de desembre, la VI Settimana della Cucina Italiana. Un total de 21 restaurants preparen un seguit de plats exclusius amb pasta procedent de diferents empreses de la regió de les Marques perquè la gent els pugui tastar durant els serveis de migdia o de nit. Per poder-ho fer, només cal reservar amb antelació.

Què hi trobareu?

Entre l'oferta culinària de la Settimana della Cucina Italiana trobem un total de 18 formats de pasta tradicionals i innovadors, menys coneguts que els habituals, com els 'bucatini', elaborats pel restaurant Tapas 2254 amb tonyina i festucs de Bronte. També destaca el plat Pacchero de l'establiment LeccaBaffi, cuinat amb pesto de castanya i Taleggio.

Els restaurants participants són Xemei, Bacaro, Galú, Raffaelli, Le Romane, Le Cucine Mandarosso, Menudo Bar, Tapas 2254, Fastuc, Contracorrent, Malumore, Il Birrino, Massimo, Gravin, L'Osteria del Contadino, Punta, Can Sardi, Locanda della Nonna Flo, LeccaBaffi, Zaza Cuina i Vi, i Agreste. Tots els establiments són a la ciutat de Barcelona.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: