Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 de març - 'Sopars per escoltar', a La Carota de Sants

El menú de degustació està dedicat al Carnaval de Nova Orleans

'Gumbo', un plat típic de la cuina cajun

'Gumbo', un plat típic de la cuina cajun La Carota

El cicle 'Sopars per escoltar' del restaurant La Carota, al barri de Sants de Barcelona, està organitzat per Santi Carrillo, director de la revista 'Rockdelux', i començarà el divendres 4 de març amb un menú de degustació per recórrer les arrels de les músiques i les cuines mestisses de Nova Orleans. 

Cuina cajun i criolla

Entre la millor selecció musical, feta per Juanjo Zambrano, es reproduirà el famós Mardi Gras de Nova Orleans, que és el gran carnaval de la ciutat, per oferir una nit completa d'impressions mestisses. La cuina nord-americana del sud, marcada per les tradicions cajun i criolla, serà l'origen del menú, que, igual que la seva música, rondarà entre tradicions culinàries franceses i africanes, i influències espanyoles i caribenyes.

El menú inclou plats com el 'gumbo'  –un plat típic amb una influència clara de les cuines francesa i africana– o l'adaptació lliure dels famosos crancs de riu bullits, que reinterpreten amb una patata confitada en mantega i farcida amb carn de cranc americà amb salsa 'rémoulade', salsa picant i escorça de blat de moro fregida. 

Amb un aforament màxim de 30 persones, La Carota assegura que la idea principal és celebrar cada trimestre un 'sopar per escoltar' amb una temàtica musical i gastronòmica diferent. El segon sopar tractarà el flamenc i els artistes amb noms vinculats al menjar, com ara Camarón, El Pescaílla, Farina o Caracol.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: