'Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona. VII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona' se celebra durant dues setmanes, a l'octubre, amb l'objectiu de promoure la gastronomia a la ciutat a través d'un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.
Les jornades estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat i la DO Tarragona, amb la col·laboració del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, i els 19 establiments participants serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona, del 7 al 23 d'octubre.
Els establiments participants són: Restaurante Brisa Tamarit, Restaurant La Cucafera, Pizza Boscos, Restaurant l'Àncora del Serrallo, El Pòsit del Serrallo, Casa Balcells, La Morada, Mas Roselló Restaurant, Restaurant El Paseo, La Sardineta Restaurant, Restaurant Xaloc, Magí Restaurant, Restaurant Nàutic Tarragona, Tabulàrium, El Terrat Restaurant, Restaurante Donosti, La Xarxa, Àpats Quattros i Abordo.
Tots els menús es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/