Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 23 de febrer al 13 de març - Temporada de tòfona a la Terrassa del Claris

El restaurant ret homenatge al fong amb un menú de degustació

'Tuber melanosporum'

'Tuber melanosporum'

Del 23 de febrer al 13 de març, el Claris Hotel & Spa de Barcelona proposa un menú de temporada amb la tòfona negra com a protagonista. El restaurant La Terrassa del Claris ofereix aquestes jornades gastronòmiques com a homenatge a aquest ingredient exclusiu que s'associa al món del luxe i que avui dia és considerat l'aromatitzant per excel·lència.

Textures i coccions diverses

Aquest menú presenta la tòfona en textures, coccions i emplatats diferents i busca sempre tots els matisos del seu sabor. Inclou plats com la truita vaga de txangurro i tòfona negra; carxofes 'parmentier' d'all negre, 'beurre' blanc, moscatell i romesco tofonat; i bolets de temporada, bunyol d'ou i tòfona negra, entre d'altres. I per postres, textures de xocolata, garapinyats i tòfona.

Sota la direcció creativa d'Aurelio Morales, el xef Martín Muchnik elabora les seves receptes basades en productes frescos i de temporada. Morales ha escollit la 'Tuber melanosporum' per l'aroma, el sabor i les opcions culinàries que permet. "A diferència de la tòfona blanca, la negra suporta temperatura i admet productes grassos. La incorporem directament a diferents preparacions per presentar plats molt saborosos i equilibrats", explica el xef.

PVP Menú Tòfona: 130 € (inclou copa de cava). Maridatge de vins: 12 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: